Featured Posts

Colorbox Blogger TutorialColorbox Blogger Tutorial earn how to use the platform before colorbox told blogger application. Application of the most familiar application of Colorbox lightbox is a clone. Colorbox application and speed, and usability, but also work seamlessly in all browsers because of my profile, my priority....

Readmore

Marro.ws is web-clipping tool We are visiting internet and saving some things everyday. If you are reading an article on internet and like just two sentences of this article, what will you do? Do you use Delicious to save the link of article? Or will you save the link to your bookmarks?...

Readmore

Home Refinance LoanHome Refinance Loan Our homes are our biggest assets. A fruit borne out of many years of hard work, earnings and dreams! But, are you still paying the same higher interest rates on the home loan you have availed few years...

Readmore

An image in a post Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam...

Readmore

Selülitleri Önlemek http://guzellikiksirleri.blogspot.com/2009/07/selulitleri-onlemek.html.

Readmore

Rss

Cilt Bakımı İçin Meyve Maskeleri

Gönderen Admin | Etiketler: cilt bakımı | Posted on 1 Temmuz 2009 Çarşamba

ÇİLEK: Bu meyvenin canlandırıcı ve peeling etkisi vardır, kuru ciltlere önerilir. Ancak gerici etkisi nedeniyle on dakikadan fazla ciltte tutulmamalıdır. Dört iri çileği ezerek bir çorba kaşığı nemlendirici kremle karıştırın. Bütün yüze ince bir tabaka halinde sürün, elmacık kemikleri üzerine daha kalın bir tabaka halinde maskeleyin ve 5 dakika bekletin. Ayda iki kez uygulama yeterlidir.

MUZ: Zengin içerikli, besleyici bir meyve olan muz solgun, yıpranmış, hassas ve kuru ciltler için ideal bir maske malzemesidir. Lekesiz olgun bir muzun yarısını ezerek, iki çorba kaşığı nemlendirici kremle karıştırın.(Günlük kullandığınız krem) Yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin. Haftada bir kez uygulayın.

ELMA: Özellikle karma ciltlere öneriliyor, zira yüzün yağlı olmayan bölgelerini kurutmaz. Bir kahve kaşığı Golden elmanın içini iyice ezerek iki kahve kaşığı nemlendirici kremle (günlük kullandığınız krem) karıştırın ve 20 dakika yüzünüzde bırakın. Haftada iki kez uygulayın.

PORTAKAL: Meyve asiti açısından etkili olan portakal, problemli ve yağlıya yakın normal ciltler için öneriliyor. Portakalı sıkıp suyunu damla damla iki kahve kaşığı nemlendirici kremin içine katın. Maskeyi yüzünüze sürüp, 10 dakika bekletin. Haftada iki kez uygulayın.

LİMON: Yağlıya yakın, normal ve problemli ciltler içindir. Portakal maskesi gibi hazırlanır. Ancak yüzünüzde 5 dakika bekletin ve problemler düzelinceye kadar haftada iki kez uygulayın.

ÜZÜM: Karma cilt sorunları yüzün belli bölgelerinde (burun kenarları, çene, alın vs) sınırlandığından özellikle karma ciltlere öneriliyor.
Ancak yorgun ciltlerde de iyi sonuç veriyor. Portakal maskesi gibi hazırlayıp yüzünüzde 10 dakika bekletin. Haftada bir kez uygulayın.

cilt bakımı için maskeler


KAYNAK -- TURKFORUM

0 yorum:

Yorum Gönder